VERZENDING EN RETOURS

VERZENDEN

AFHALEN

Je bestelling afhalen kan bij de warmste en fijnste boekenwinkel en koffiebar, Buchbar, wanneer je in de buurt van Antwerpen woont of een uitstapje naar Antwerpen gepland hebt. (Vorige zin is volledig bevooroordeeld maar ongesponsord geschreven, mijn liefde voor deze plek is groot en oprecht.) Tijdens het afrekenen vink je 'afhalen bij Buchbar' aan en dan worden er geen verzendkosten aangerekend. Wanneer het productieproces achter de rug is krijg je een mail wanneer je je bestelling daar kan afhalen met je orderbevestiging en identiteitskaart. Dit kan van woensdag t.e.m. zondag tussen 11u en 18u in de Scheldestraat 79, 2000 Antwerpen. 

Als je verhinderd bent om je pakket tijdig op te halen laat me dan iets weten via anse[at]studioja.be. Andere vragen mogen natuurlijk ook via deze weg passeren.

VERZENDEN

Voor een snelle verzending na het productieproces werken wij met Bpost.

Bestel je voor een bestelling meer dan €90 dan geniet je van een gratis verzending. 

Voor bestellingen lager dan dit bedrag gelden volgende tarieven (levering op een Belgisch adres)

  • levering bij je thuis of op het werk: €6,70

  • levering in een bpost afhaalpunt of een cubee pakketautomaat: €5,75

  • Tot 7 postkaarten: €1,10

Alle verzendingen zijn inclusief een bpost verzekering in geval van schade of verlies door bpost.

RETOUREN

Retouren kan maar probeer dit zoveel mogelijk te vermijden. Een stuk wordt speciaal voor jou gedrukt. Bij elk kledingstuk vind je de maattabel, meet je favoriete t-shirt of trui op en bekijk met welke maat uit deze tabel deze overeenkomt. Nog verdere twijfel? Contacteer me gerust! Mijn doel is om een kledingstuk te creëren waar jij je goed in voelt, dus dan zoeken we het samen even uit.

Toch een verkeerde maat? Retourneren van ongedragen en onbeschadigde artikelen kan op eigen kosten. De eerste stap is om me even een mailtje te sturen, vergeet ook zeker je ordernummer etc niet te vermelden. En dan bekijken we het even samen!

Artikelen die beschadigd zijn, geuren, waar de labels van verwijderd of beschadigd zijn, ... kunnen niet geretourneerd worden. 

Elke klant heeft ook recht om gebruik te maken van het herroepingsrecht. 

STUDIO jA!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Betaalmogelijkheden

Creditkaart

PayPal

Bancontact

Hou me op de hoogte

© 2020 door STUDIO jA!