top of page

VERZENDING EN RETOURS

AFHALEN

JE BESTELLING AFHALEN KAN OP AFSPRAAK BIJ ONS THUIS IN ANTWERPEN. TIJDENS HET AFREKENEN VINK JE 'AFHALEN OP AFSPRAAK' AAN EN DAN WORDEN ER GEEN VERZENDKOSTEN AANGEREKEND. WANNEER HET PRODUCTIEPROCES ACHTER DE RUG IS KRIJG JE EEN MAILTJE DAT JE BESTELLING KLAAR IS OM AF TE HALEN EN DE OPROEP OM EEN AFSPRAAK TE MAKEN. 

ALS JE VERHINDERD BENT OM JE PAKKET TIJDIG OP TE HALEN LAAT ONS DAN IETS WETEN VIA ANSE(AT)STUDIOJA.BE. ANDERE VRAGEN MOGEN NATUURLIJK OOK VIA DEZE WEG PASSEREN.

VERZENDEN

VOOR EEN SNELLE VERZENDING NA HET PRODUCTIEPROCES WERKEN WIJ MET BPOST.

VOOR BESTELLINGEN DIE VERZONDEN WORDEN GELDEN VOLGENDE TARIEVEN (LEVERING OP EEN BELGISCH ADRES)

  • LEVERING BIJ JE THUIS OF OP HET WERK: ZES EURO ZEVENTIG

  • LEVERING IN EEN BPOST AFHAALPUNT OF EEN CUBEE PAKKETAUTOMAAT: VIJF EURO VIJFENZEVENTIG

  • TOT ZEVEN POSTKAARTEN MET POSTZEGELPOST: EEN EURO EN ZESTIG

ALLE VERZENDINGEN ZIJN INCLUSIEF EEN BPOST VERZEKERING IN GEVAL VAN SCHADE OF VERLIES DOOR BPOST MET UITZONDERING VAN DE POSTZEGELPOST.

RETOUREN

DIT KAN MAAR PROBEER DIT ZOVEEL MOGELIJK TE VERMIJDEN. EEN STUK WORDT SPECIAAL VOOR JOU GEDRUKT. BIJ ELK KLEDINGSTUK VIND JE DE MAATTABEL, MEET JE FAVORIETE T-SHIRT OF TRUI OP EN BEKIJK MET WELKE MAAT UIT DEZE TABEL DEZE OVEREENKOMT. NOG VERDERE TWIJFEL? CONTACTEER ME GERUST! MIJN DOEL IS OM EEN KLEDINGSTUK TE CREËREN WAAR JIJ JE GOED IN VOELT, DUS DAN ZOEKEN WE HET SAMEN EVEN UIT.

TOCH EEN VERKEERDE MAAT? RETOURNEREN VAN ONGEDRAGEN EN ONBESCHADIGDE ARTIKELEN KAN OP EIGEN KOSTEN. DE EERSTE STAP IS OM ME EVEN EEN MAILTJE TE STUREN, VERGEET OOK ZEKER JE ORDERNUMMER ETC NIET TE VERMELDEN. EN DAN BEKIJKEN WE HET EVEN SAMEN!

ARTIKELEN DIE BESCHADIGD ZIJN, GEUREN, WAAR DE LABELS VAN VERWIJDERD OF BESCHADIGD ZIJN, ... KUNNEN NIET GERETOURNEERD WORDEN. 

ELKE KLANT HEEFT OOK RECHT OM GEBRUIK TE MAKEN VAN HET HERROEPINGSRECHT. 

bottom of page