top of page

TRANSPARANTIE:

SCHULDVRIJ SHOPPEN

WE LEVEN IN EEN MAATSCHAPPIJ WAAR FAST-FASHION DE PLAK ZWAAIT. ALLES MOET SNELLER EN GOEDKOPER. DIT GAAT TEN KOSTE VAN VEEL, MAAR VOORAL VAN MENS EN NATUUR. WEINIG MENSEN WETEN DOOR WIE HUN KLEDING IS GEMAAKT, WAAR EN IN WELKE OMSTANDIGHEDEN. DE ENIGE MANIER OM DAT TE VERANDEREN IS BEWUST KOPEN EN TRANSPARANTIE. EN LAAT DAT NU NET TWEE DINGEN ZIJN DIE WIJ MEE IN DE HAND WILLEN WERKEN.

IN HET KORT:

PRE-ORDER

MENSEN KOPEN BEWUSTER. EEN MISKOOP IS TOF VOOR ONZE INKOMSTEN, MAAR DRAGEN NIET BIJ TOT ONZE DOELSTELLINGEN. 

ER WORDEN EXACT ZOVEEL EXEMPLAREN GEDRUKT ALS ER NODIG ZIJN, DUS ER ZIJN GEEN OVERSCHOTTEN DIE TIJDENS DE SOLDENPERIODE AAN DUMPINGPRIJZEN VAN DE HAND WORDEN GEDAAN. EN DIT DRAAGT NATUURLIJK OOK BIJ TOT DE ORIGINALITEIT VAN JOUW KLEDINGSTUK.

 

ECOLOGISCH

ZEEFDRUK KAN EEN VERVUILEND WERKJE ZIJN. WIJ GEBRUIKEN ZO'N ECOLOGISCH MOGELIJKE PRODUCTEN EN INKTEN EN STREVEN ER NAAR OM DIT ECHT TOT EEN MINIMUM TE BEPERKEN. HOE ZEEFDRUKKEN NU JUIST IN ZIJN WERK GAAT? NEEM EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN.

 

MET ZORG UITGEKOZEN KLEDIJ

WIJ HEBBEN BESLOTEN OM IN ZEE TE GAAN MET EEN KLEDINGMERK DAT ER ENERZIJDS VOOR ZORGT DAT DE NATUUR ZO MIN MOGELIJK BELAST WORDT MAAR OOK DAT DE MENSEN DIE HET MAKEN ONDER DE ALLERBESTE OMSTANDIGHEDEN KUNNEN WERKEN, EN TEGEN EEN EERLIJKE VERGOEDING. GEEN ERBARMELIJKE SITUATIES, GEEN SCHULDGEVOEL BIJ HET IN JE MANDJE SLEPEN. ELK KLEDINGSTUK KREEG EEN OFFICIEEL CERTIFICAAT.

 

VERZENDING

JE KAN ER VOOR KIEZEN OM JE BESTELLING BIJ ONS AF TE HALEN OP AFSPRAAK, ZODAT DEZE NIET VIA DE POST NAAR JOU MOET KOMEN. WE WETEN NATUURLIJK DAT DAT NIET VOOR IEDEREEN HAALBAAR IS, DUS GEBRUIKEN WE VOOR DE VERZENDINGEN GERECYCLEERDE DOZEN. DIT ZORGT VOOR MINDER MOOIE PAKKETJES MAAR DAT IS IETS DAT WE ER GRAAG BIJ NEMEN. 

Schermafbeelding 2019-10-21 om 14.33.42.
Schermafbeelding 2019-10-21 om 17.16.34.
Schermafbeelding 2019-10-21 om 17.16.48.
bottom of page