Gegroet!

Ik wij zijn Anse en Joren, jullie zeefdrukkers van dienst. 

 

Een aantal jaar geleden startte ik, Anse, met zeefdrukken aan de Academie en ging een wereld van mogelijkheden voor me open. Wie had gedacht dat die eerste keer inkt door een zeef duwen, zoveel jaar later het begin zou blijken te zijn van deze plek:

STUDIO jA!

STUDIO jA! is vooral het einde der eeuwige 'ja maar' en de start van een enthousiaste JA! (Zij het nog een beetje bedeesd, en een voorzichtige j. De j van Joren, de helpende hand.)

Ik ontwerp én bedruk alle producten zelf. Er is geen stock, wat wilt zeggen dat wanneer jij iets bestelt, het speciaal voor jou gemaakt wordt. Tof hé?! En zo zijn er ook geen overschotten die tijdens de soldenperiode plots de deur uit moeten aan dumpingprijzen om plaats te maken voor de nieuwe collectie.

Dit betekent natuurlijk ook dat je soms iets langer zal moeten wachten op je bestelling. Wil je graag weten waarom dit allemaal zo lang duurt? Neem een kijkje achter de schermen via de instagrampagina of facebookpagina!

STUDIO jA! bedrukt met zorg uitgekozen kledij die duurzaam en in de beste omstandigheden gemaakt is. Er wordt ook naar maximale transparantie gestreefd, zowel in proces als in bepaalde keuzes. Daarom vind je hier ook meer informatie over de betreffende kledij. Bij elk kledingstuk zie je ook het label dat het heeft gekregen, als je er op klikt dan vind je de bijhorende uitleg. Verder wordt er gewerkt met ecologische inkten en producten en herbruiken we zoveel mogelijk verpakkingsmateriaal. Schuldvrij shoppen dus!

Ik maak hetgeen wat ik zelf mooi vind en ook zelf draag, want dat blijft toch het handigste kwaliteitslabel. 

Vragen? Opdrachten? 

Stuur me een mailtje: anse[at]studioja.be

En nu genoeg gezeverd *ba dum tss*, het is tijd om te gaan shoppen.

STUDIO jA!

  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Betaalmogelijkheden

Creditkaart

PayPal

Bancontact

Hou me op de hoogte

© 2020 door STUDIO jA!