top of page
IMG_0642_edited.png

HALLO!

WIJ ZIJN JOREN EN ANSE, JULLIE MAK(K)ERS VAN DIENST!

ZEEFDRUK

EEN AANTAL JAAR GELEDEN STARTTE IK, ANSE, MET ZEEFDRUKKEN AAN DE ACADEMIE EN GING ER EEN WERELD VAN MOGELIJKHEDEN VOOR ME OPEN. WIE HAD GEDACHT DAT DIE EERSTE KEER INKT DOOR EEN ZEEF DUWEN, ZOVEEL JAAR LATER HET BEGIN ZOU BLIJKEN VAN DEZE PLEK.
 

STUDIO jA! IS VOORAL HET EINDE VAN DE EEUWIGE 'JA MAAR' EN DE START VAN EEN ENTHOUSIASTE JA! (ZIJ HET NOG EEN BEETJE BEDEESD, MET EEN VOORZICHTIGE J. OOK DE J VAN JOREN, MIJN RECHTERHAND EN PROFESSIONEEL MODEL VOOR DE WEBSHOP.)

ALLES WORDT DOOR ONS ONTWORPEN EN MET DE HAND BEDRUKT. ER IS GEEN STOCK, DAT BETEKENT DAT WANNEER JIJ IETS BESTELT, WIJ HET BESTELLEN BIJ ONZE LEVERANCIER EN DAN SPECIAAL VOOR JOU BEDRUKKEN. TOF Hé?! ZO ZIJN ER OOK GEEN OVERSCHOTTEN DIE TIJDENS DE SOLDENPERIODE PLOTS DE DEUR UIT MOETEN AAN DUMPINGPRIJZEN OM PLAATS TE MAKEN VOOR DE NIEUWE COLLECTIE. EN OP DEZE MANIER WERKEN IS OVER DE GEHELE LIJN VEEL DUULZAMER EN ECOLOGISCHER.

ER IS TELKENS EEN PERIODE WAARIN JE KAN BESTELLEN, WANNEER DEZE IS AFGELOPEN GAAN WIJ AAN DE SLAG. DIT BETEKENT NATUURLIJK DAT JE IETS LANGER MOET WACHTEN OP JE BESTELLING. WIL JE WETEN WAAROM DIT ZO LANG DUURT? NEEM EENS EEN KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN.

MAATWERK

NADAT WE REGELMATIG NEGATIEF MOESTEN ANTWOORDEN OP DE VRAAG OF HET OOK MOGELIJK IS OM EEN EIGEN DESIGN TE LATEN ZEEFDRUKKEN IN HELE KLEINE OPLAGEN DACHTEN WE NA HOE WE DIT KONDEN OPLOSSEN. EN ZO KWAMEN WE BIJ 'MAATWERK', WAAR WE MET BEHULP VAN EEN HITTEPERS IETS VOOR JOU KUNNEN PERSONALISEREN, IN KLEINE OPLAGE. DIT IS DUS NIET GEZEEFDRUKT MAAR VLOEIT WEL VERDER VANUIT DEZELFDE IDEOLOGIE HIERACHTER. 

DUURZAME KLEDIJ

WE BEDRUKKEN MET ZORG UITGEKOZEN KLEDIJ DIE DUURZAAM EN IN DE BESTE OMSTANDIGHEDEN GEMAAKT IS. WE STREVEN NAAR MAXIMALE TRANSPARANTIE, ZOWEL IN PROCES ALS IN BEPAALDE KEUZES. DAAROM VIND JE HIER MEER INFORMATIE OVER HOE DAT JUIST ZIT MET ONZE KLEDIJ. 

VERDER WERKEN WE VOOR HET ZEEFDRUKKEN MET ECOLOGISCHE INKTEN EN PRODUCTEN EN HERGEBRUIKEN WE ZOVEEL MOGELIJK VERPAKKINGSMATERIAAL. SCHULDVRIJ EN LOKAAL WINKELEN DUS! WE MAKEN WAT WE ZELF MOOI VINDEN EN OOK ZELF GRAAG DRAGEN, WANT DAT BLIJFT TOCH HET HANDIGSTE KWALITEITSLABEL EN MAAKT DAT WE HONDERD PROCENT ACHTER DE DINGEN STAAN DIE WE VERKOPEN.

VRAGEN? OPDRACHTEN?

STUUR EEN MAILTE NAAR ANSE(@)STUDIOJA.BE

EN NU GENOEG GEZEVERD *BA DUM TSS*, HET IS TIJD OM TE GAAN SHOPPEN!

bottom of page